Kleuranalysetraining

Een SPECIALITEIT in mijn programma is deze kleuranalysetraining.

Voor ondernemers en medewerkers in de kleding-, schoonheids- en kappersbranche is deze training een must!

Goed adviseren is pas echt mogelijk wanneer je de juiste kennis bezit. Dát waardeert de klant! Het dragen van de 'juiste' kleuren geeft een frisse, gezonde uitstraling ofwel een 'natuurlijke' make-up. Er is géén klant die dat niet belangrijk vindt om te weten!

In deze uitgebreide training leer je hoe je snel doch duidelijk, een kleuranalyse kunt toepassen. Aan de hand van 4-seizoenen analysesjaals leer ik jou het verschil in kleurtypes te herkennen en succeskleuren bij een klant te ontdekken.

Met deze kennis kan jij een goed onderbouwd advies geven aan je klant en mag je jezelf een kleuranalist noemen!

Bij deze training is inbegrepen: certificaat, naslagwerk en 4-seizoenen kleur strippenkaarten. Indien nodig regel ik modellen voor je. 

Wat zou jij doen?

Reacties

"Een super gezellige en leerzame interessante training om je klant nog meer te laten stralen. De basis van het haarkleuren kennen we als kappers wel...maar de verdere materie welke kleuren bij ons als lente/zomer/herfst/wintertype dus qua natuurlijke haarkleur, huid en ogen past, wordt helaas niet in de kappersopleiding op school geleerd. In deze training bij Mooi Zo! wordt alles precies uitgelegd en op modellen uitgeprobeerd. Lessen die we dus gelijk op onze eigen klanten kunnen toepassen. Ik vind 't een verrijking! Klanten vinden het leuk om het te weten te komen en hebben er ook echt wat aan. Ook bij het shoppen voor kleding en make-up!" Nicole, Hair-joy Boxtel

"Deze kleuranalysetraining is een echte aanrader! Door deze training kan ik mijn klanten nu nog beter adviseren over hun haarkleur. Maar ook kan ik hun een advies geven welke kleur kleding het beste bij ze past. Een verrijking voor mij maar zéker ook voor mijn klanten!" Hairstyling Angelique

Deel deze pagina