MakeUpClinic

Hou jij ook zo van kleurtjes en poedertjes in een doosje? Maar géén idee hoe je dat een beetje fatsoenlijk op je gezicht gaat krijgen? Ben jij bang dat het al snel te veel is, zo'n 'opgemaakt' hoofd?

Een make-up hoeft geen make-over te zijn. Een vleugje make-up kan wel 'wonderen' doen!

Het aanbrengen van een dag make-up kost je nog geen 10 minuten in de ochtend, maar je hebt er wel de hele dag plezier van. Een verzorgde uitstraling en het feit dat je er aandacht aan hebt besteed, geeft niet alleen jezelf een fijn gevoel, maar ook voor de ander een 'prettig gezicht' om naar te kijken.

Een avond make-up, ofwel feest make-up, mag best wat intenser. Dit omdat de belichting vaak gedempter is, en jij zelf mag shinen! 

In deze clinic leer je beide toepassen. Niet te ingewikkeld en voor iedereen toepasbaar. Met een hapje en een drankje omdat de inwendige schoonheid dat ook verdient! 

Wat zou jij doen?

Meest recente reacties

24.10 | 11:10

Hallo Ingrid, ja zeker is dat mogelijk, leuk! Mail me maar op info@mooimetmooizo.com of app/bel 06-26638729 Groetjes Astrid

24.10 | 10:48

Hallo Astrid,

In 2021 zijn mijn dochter (MIchelle) en ik bij jouw geweest voor een kleuranalyse. Is het mogelijk dat ik dit mijn zus kado doe en mee kom? Ze was een beetje jaloers.

16.03 | 18:57

Hi Annette, leuk! Je kan het beste mij mailen via het contactformulier op deze site. Of bel/app 06-26638729 De kosten zijn 49,95 p.p. Dat vind je ook in het menu tarieven. Hoor graag van je! Groetjes

16.03 | 18:48

Hallo, ik wil grasg samen met mijn vriendin een kleuranalyse. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten

Deel deze pagina