Garderobe-styling

Ik hoor tijdens mijn stylingopdrachten vaak: "Op vakantie stond deze jurk echt tof!", "Maar dit jasje was echt héél duur!", "Ja, maar als ik 5 kilo ben afgevallen pas ik deze heus wel weer!", "In de winkel vond iedereen dat deze top prachtig stond!", "Tja, eigenlijk geen idee waarom ik dit ooit gekocht heb..."

Zonde! Daar hangt of ligt het. In je kast. Met vooraan je favoriete kleding, lekker makkelijk voor de grijp. De rest hangt er een beetje verloren bij. Herkenbaar? 

Tijdens een garderobe-styling gaat alles op de schop! Eruit wat nutteloos hangt, enkel een kast vol kledingstukken die je passen en die bij je passen. Schoon schip maken. Dat lucht op!

Op jouw voorwaarden maar met mijn advies gaan wij dit samen aanpakken. Ik adviseer, door middel van een kleuranalyse, welke kleuren het mooist bij je passen. Welke kledingstukken je stijl onderstrepen. En hoe je figuurvorm het mooist tot haar recht komt met je eigen kledingstukken.

Jij bepaalt of het weg mag of dat het in je kast blijft. 

Wat zou jij doen?

Meest recente reacties

24.10 | 11:10

Hallo Ingrid, ja zeker is dat mogelijk, leuk! Mail me maar op info@mooimetmooizo.com of app/bel 06-26638729 Groetjes Astrid

24.10 | 10:48

Hallo Astrid,

In 2021 zijn mijn dochter (MIchelle) en ik bij jouw geweest voor een kleuranalyse. Is het mogelijk dat ik dit mijn zus kado doe en mee kom? Ze was een beetje jaloers.

16.03 | 18:57

Hi Annette, leuk! Je kan het beste mij mailen via het contactformulier op deze site. Of bel/app 06-26638729 De kosten zijn 49,95 p.p. Dat vind je ook in het menu tarieven. Hoor graag van je! Groetjes

16.03 | 18:48

Hallo, ik wil grasg samen met mijn vriendin een kleuranalyse. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten

Deel deze pagina